Contactează-ne telefonic
+40 743 169 233
Adresa de email
marketing@glassworld.ro

Servicii Glass World

Oferim servicii de asistenţă şi consultanţă tehnică de specialitate, servicii de proiectare, servicii de logistică-aprovizionare și servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă.
Glass World > Servicii

Servicii de asistenţă şi consultanţă tehnică de specialitate

Specialiştii echipei Glass World vă stă la dispoziţie cu informaţii tehnice de specialitate prin intermediul serviciilor de asistenţă şi consultanţă în domeniu.

Am dezvoltat acest serviciu plecând de la concepţia că trebuie să ne susţinem clienţii în luarea deciziilor optime privind satisfacerea cerinţelor lor în domeniul sticlei şi construcţiilor complementare. Serviciile de consultanţă şi asistenţă tehnică de specialitate sunt gândite pentru a fi personalizate pentru fiecare client în parte în conformitate cu nevoile şi exigenţele sale.

Contactați-ne acum!

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați. Operatorii noștri vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Servicii de proiectare

Efectuăm măsurătorile, calculăm lufturile dintre foile de sticlă şi ne consultăm cu arhitecţii şi constructorii pentru ca locurile în care trebuie să montăm produsele finite din sticlă securizată să fie în aşa fel realizate încât acestea să confere o rigidizare perfectă a ansamblului de sticlă.

Elaborăm astfel proiectul ansamblului de sticlă ce urmează a fi executat şi montat beneficiarului.

Servicii de logistică-aprovizionare

Prin intermediul acestui serviciu asigurăm clienţilor noştri:

  • piesele de schimb şi materialele post garanţie, necesare în activităţile de întreţinere şi reparaţii;
  • instalaţiile şi echipamentele tehnice solicitate pentru orice tip de produs sau sistem tehnic din sticlă sau pe bază de sticlă aflat în funcţiune şi exploatare.

Facilităm şi eficientizăm astfel relaţia dintre producătorii de piese de schimb, materiale, instalaţii şi echipamente tehnice şi beneficiarii acestora.

Glass World oferă 1 an garanție de bună execuție pentru toate lucrările efectuate. Pentru feroneria folosită, garanția coincide cu cea dată de producător.

Solicită o ofertă

Servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă

Serviciile de mentenanţă preventivă şi corectivă sunt un ansamblu de operaţiuni de întreţinere şi reparaţii parţiale sau capitale ale produselor şi sistemelor tehnice din sticlă sau pe bază de sticlă aflate în funcţiune şi exploatare.

Serviciile de mentenanţă presupun:

  • inspecţii şi controale tehnice periodice sau la cererea clientului;
  • revizii şi întreţineri periodice sau la cererea clientului;
  • reparaţii curente sau capitale ale produselor şi sistemelor tehnice din sticlă sau pe baza de sticlă (uşi automate, uşi glisante, uşi pivotante, uşi batante, uşi armonice, vitrine, cabine de duş etc.) aflate în funcţiune şi exploatare;
  • înlocuiri modulare sau capitale ale produselor şi sistemelor tehnice din sticlă sau pe bază de sticlă (uşi automate, uşi glisante, uşi pivotante, uşi batante, uşi armonice, vitrine, cabine de duş etc.) aflate în funcţiune şi exploatare.